Новини от сайта

ВИРТУАЛНИ ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ НА НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ

от Никол Андреева -

В седмицата 05 - 10 юни 2023 год., Нов български университет организира поредица от уебинари, в които преподаватели от различните специалности на университета ще Ви представят своите програми, начина на кандидатстване в тях, кариерните и професионалните възможности пред завършващите.

Колебаете се коя програма да изберете? Имате въпроси, свързани с Вашето обучение? Искате да се запознаете с бъдещите си преподаватели и мотивирано да изберете Нов български университет?

Нашите преподаватели застават очи в очи с Вас чрез телефон, таблет или компютър, за да Ви разкажат за всичко, свързано с обучението в НБУ.

На всички тези въпроси, отговорите може да получите тук:  Виртуални дни на отворените врати на НБУ

Как се кандидатства в НБУ ?

от Никол Андреева -

Колебаете се коя програма да изберете? Имате въпроси, свързани с Вашето обучение и кандидатстване? Искате да разберете какво е ТОП и как да се регистрирате за него? И най-вече – защо да изберете Нов български университет?

На 22 март (сряда) от 17:00 Нов български университет организира уебинар, в които представители на Кандидатстудентския информационен център ще Ви представят програмите на НБУ, начина на кандидатстване в университета и ще отговорят на вашите въпроси.

Повече подробности можете да намерите тук: Как се кандидатства в НБУ ?